Punt divers

Els directors de Sabadell, Terrassa, Girona i Manlleu ja s'han reunit per tancar la fusió a finals de mes

Els màxims representants de Caixa Girona, Manlleu, Sabadell i Terrassa han celebrat la primera reunió per repassar els treballs del procés de fusió, que volen presentar als consells d'administració a finals de setembre, segons han informat les entitats aquest dijous. En la reunió, que va tenir lloc a Barcelona el passat dimarts, tot just un dia després que es sumés Caixa Girona a l'operació, es va fer una anàlisi exhaustiva del pla econòmic i financer resultant de la fusió i dels impactes favorables que produirà en ràtio d'eficiència i en nivells de capitalització. També es va tractar l'estructura dels òrgans de govern de la futura caixa.

A la reunió hi van assistir els màxims representants de Caixa Girona, Manel Serra (president) i Jordi Blanch (director general); de Caixa Manlleu, Joan Contijoch (president) i Dídac Herrero (director general); de Caixa Sabadell, Salvador Soley (president) i Jordi Mestre (director general), i de Caixa Terrassa, Jaume Ribera (president) i Enric Mata (director general).Els directius van començar a dissenyar l'estructura dels òrgans de govern de la futura caixa (Assemblea General, Consell d'Administració i Comissió de Control) i el procés de transició des dels òrgans de govern actuals de cada entitat cap als de la nova caixa.Es presentarà el projecte de fusió als consells a finals de mesEls presidents van acordar que, per a finals del mes de setembre o principis d'octubre, presentaran el projecte de fusió als consells d'administració de les respectives caixes, per a posteriorment fer-lo arribar a la Generalitat de Catalunya i al Banc d'Espanya.Un cop aquests organismes donin el vistiplau, el consell d'administració posarà el projecte de fusió a la consideració de l'Assemblea General a finals de novembre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.