Punt divers

La caiguda d'un cable d'alta tensió deixa sense llum alguns barris de Tremp i talla set hores la C-13

ALT PIRINEU I ARAN

La caiguda d'un cable d'alta tensió situat a un quilòmetre i mig de Tremp ha interromput el subministrament elèctric en alguns barris de la capital del Pallars Jussà i la Pobla de Segur, a més de l'Acadèmia General Bàsica de suboficials de Talarn. A més, ha obligat a tallar la carretera C-13 entre Tremp i la Pobla de Segur entre les quatre de la matinada i la una del migdia. El cable estava situat a uns 150 metres de l'edifici del Centre Integral de Telecomunicacions Avançades (CITA), on hi ha la seu de la delegació del Govern a l'Alt Pirineu i Aran.

La C-13 és la principal via de comunicació per accedir o sortir de la comarca del Pallars Sobirà, i durant aquestes hores, ha quedat quasi aïllada ja que a les vies alternatives -el Port del Cantó, de la Bonaigua i el de Perves- s'havia d'utilitzar cadenes. En casos excepcionals, els Mossos d'Esquadra permetien aparcar els cotxes en un voral de la C-13 i que la gent passés a l'altre costat acompanyat dels Bombers de la Generalitat, on els havia d'esperar un altre vehicle per poder continuar el viatge.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.