Punt divers

El detingut a Alcover va esquarterar el cadàver de la seva exdona i va repartir les parts al llarg de 70 quilòmetres

L'home veí d'Alcover (Alt Camp) detingut per la seva relació amb la mort de la seva exdona, una noia de 36 anys i nacionalitat bielorussa, va esquarterar el cadàver de la víctima, segons ha pogut saber l'ACN de fronts properes al cas. Després, l'individu es va encarregar de repartir les moltes parts del cadàver de la dona en diferents indrets. L'últim tros es va trobar aquest dissabte en un paratge proper a l'AP-7, dins el terme municipal de Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès), a més de 70 quilòmetres d'Alcover. Segons les mateixes fonts, els Mossos varen sospitar des del primer moment que la marxa de la noia, que estava desapareguda des del passat dimarts 9 de febrer, no era 'voluntària'.

El 10 de febrer, després de visitar la casa de la dona al centre d'Alcover i no trobar cap evidència d'una marxa voluntària ni planificada, els agents es varen dirigir al veïnat proper del Serradal, on vivia el seu exmarit, Miguel C.P. Davant les incongruències i els 'indicis de criminalitat' en el domicili de la víctima que l'acusaven, va ésser detingut i traslladat a comissaria, on va confessar el crim i va donar els detalls per anar trobant les restes del cadàver de la seva exdona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.