Punt divers

El Consell Comarcal del Pallars Jussà presentarà una reclamació a Red Elèctrica i a Indústria pel tall de la C-13

ALT PIRINEU I ARAN

El Consell Comarcal del Pallars Jussà presentarà una reclamació a la companyia Red Elèctrica, al Departament d'Indústria i a la subdelegació del Govern arran de l'incident en un cable d'alta tensió que va caure a la carretera la matinada del diumenge i va obligar a tallar la via en els dos sentits de la marxa durant unes 8 hores. Xavi Pont, president del Consell Comarcal, ha qualificat 'd'inadmissible' que uns operaris tardin unes 8 hores en traslladar-se de Barcelona fins al Pallars per solucionar el problema. Pont diu que l'avaria es tracta d'un accident i del que es queixa el Consell és de la falta d'una resposta ràpida per poder reobrir la via.

Aquesta és la principal via de comunicació entre els dos Pallars i donat que els ports de la Bonaigua, el Cantó i Perves era obligat l'ús de cadenes el Pallars Sobirà i la Pobla de Segur va quedar semiaïllats durant una 8 hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.