Punt divers

El nou secretari general de la USOC a les Terres de l'Ebre, David Queralt, reclama a les administracions més inversió al territori

TERRES DE L'EBRE

El nou secretari general de la USOC a les Terres de l'Ebre, David Queralt, ha reclamat a les administracions públiques que incrementin la inversió pública en infraestructures al territori per situar-les a 'l'alçada d'altres territoris' en termes de 'competitivitat'. Queralt, membre del comitè d'empresa de la multinacional Lear Automotive Spain i de 36 anys, ha estat escollit aquest dijous a la tarda en el càrrec encapçalant l'única llista que ha concorregut a l'elecció en el VIè congrés de la Unió Comarcal de la USOC a les Terres de l'Ebre, en el qual han participat més d'un centenar de delegats i militants. El nou secretari general relleva del càrrec a Ramon Garcia, que ocupava el càrrec des de l'any 1984 i acaba de jubilar-se. Garcia ha valorat positivament les més de dues dècades al capdavant del sindicat pel que fa afiliació i representació en les empreses.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.