Punt divers

Baltasar considera un 'referent' la nova planta de residus de Botarell per la seva contribució a la sostenibilitat ambiental

CAMP DE TARRAGONA

El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, ha qualificat de 'punt de referència a tot Catalunya' la nova planta de tractament de residus que s'està construint a Botarell, i n'ha destacat la seva contribució 'en mitigar els efectes del canvi climàtic'. Baltasar, que aquesta tarda ha visitat les obres de la planta mecanicobiològica, ha destacat la col·labroació amb el Consell Comarcal del Baix Camp i els municipis de la comarca per tirar endavant el projecte, i ha remarcat la importància de conscienciar les noves generacions de que 'estem en un planeta fràgil'. Es preveu que la planta entri en funcionament a principis del 2009 i té com a objectiu reduir el rebuig final de residus que es destina a incineració o a dipòsit controlat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.