Successos

Amposta

Cinc detinguts en una operació antidroga

Desmantellen dos punts de venda de drogues, un dels quals, a la Costa de Santa Fe

Els Mossos d'Esquadra de la regió policial de les Terres de l'Ebre van desmantellar dos punts de venda de droga a Amposta, un de situat a la Costa de Santa Fe, just al davant del tanatori, i un segon al carrer Victòria. Els seus inquilins l'havien convertit en un búnquer amb reixes interiors a totes les finestres i una doble porta de metall.

L'operació es va dur a terme divendres de la setmana passada i va acabar amb la detenció de cinc persones d'una mateixa família. Entre els detinguts hi ha un individu de 29 anys que havia fugit de la presó de Ponent, on complia condemna per un doble homicidi perpetrat a Amposta l'agost del 2004. Tres dels detinguts han ingressat a la presó i tots han passat a disposició judicial acusats d'un delicte continuat de tràfic de drogues.

Feia setmanes que la policia sospitava que en aquests immobles es traficava amb droga, cocaïna i haixix principalment, ja que les entrades i sortides de consumidors eren constants. En l'escorcoll els agents hi van trobar dues balances de precisió, 200 grams de cocaïna, una peça d'haixix i més de 3.000 euros en efectiu.

Droga al riu

Durant l'escorcoll, un dels detinguts va tirar al riu un recipient que presumptament contenia droga. Durant tres dies la unitat subaquàtica dels Mossos l'ha estat buscant, però no l'ha pogut trobar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.