Successos

trànsit

Multa de 200 euros perquè duia el “CAT” a la matrícula del cotxe

La Guàrdia Civil ha sancionat amb 200 euros un conductor català que circulava per una carretera d'Osca amb un vehicle que duia l'adhesiu del “CAT” enganxat just a sobre de la “E” de la matrícula. El conductor, Sergi Sol, viatjava amb la seva parella quan va ser aturat per un control de la Guàrdia Civil, a uns 20 quilòmetres d'Osca. Un agent va veure l'adhesiu i va dir als seus companys: “A aquests multa'ls, que duen el CAT”, segons la versió de l'afectat. El conductor i la seva parella, veïns de Sant Pere de Ribes, es dirigien a practicar escalada al terme municipal de Rodellar, al Prepirineu aragonès, i tot just feia un any que duien l'adhesiu reivindicatiu enganxat a la matrícula.

Dos-cents euros de multa és la sanció estàndard per a aquests casos, ja que es considera que l'adhesiu dificulta la lectura de la matrícula. Hi ha antecedents de multes contra les quals s'ha recorregut i que han estat retirades, però eren gestionades pel Servei Català de Trànsit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.