Successos

SUCCESSOS

Rastregen el Ter per buscar la periodista Irene Rigall

Un helicòpter dels bombers va sobrevolar el curs del riu des de Girona fins a la desembocadura i una Zodiac va navegar pel riu però no es va trobar cap rastre

La recerca d'Irene Rigall va tenir ahir com a escenari el riu Ter, tant dins de l'aigua com a la llera, per la possibilitat que hi hagués pogut caure la periodista d'El Punt, desapareguda des del passat 16 de març, just el dia que el riu portava més cabal després de les fortes pluges i que l'aigua vessés del pantà de Susqueda. Els bombers, que van mobilitzar els submarinistes, tot i que no es van submergir, van navegar amb una Zodiac entre el pont de Fontajau i la passera que uneix els prats de Fontajau amb la Devesa i juntament amb els Mossos i la policia municipal van rastrejar les vores del riu. I un helicòpter va sobrevolar tot el curs del Ter des de Girona fins a la desembocadura, però ni des de l'aigua, ni des de la riba ni des de l'aire van trobar cap rastre de la periodista. Per la seva part, els familiars i amics de Rigall van rastrejar la vora del Ter des de la presa de Colomers fins a la desembocadura. Tampoc van trobar-ne cap pista. Avui, els familiars i amics han fet una convocatòria més àmplia de voluntaris per continuar la recerca pels volts de Girona. Els bombers, els Mossos i la policia també reprendran la recerca al riu a partir de 2/4 de 10.

Les darreres pistes fiables giren entorn del riu i Fontajau

Un company la va veure anant cap a la Devesa i la bossa va ser trobada a Taialà
Tura Soler

La darrera pista fiable de la jove es va trobar diumenge passat quan la seva bossa va aparèixer al costat mateix del mur del jardí d'una casa de Taialà, a no gaire distància de Fontajau. La bossa contenia la documentació, les ulleres, les targetes i una càmera de fotografiar. Només hi faltava el telèfon mòbil, aturat des del dia de la desaparició. El darrer testimoni que la va veure amb seguretat va ser un company de feina que se la va trobar en direcció cap a aquesta zona moments després que el seu home la perdés de vista al barri de Sant Narcís. Són les pistes fiables amb tota seguretat i totes dues conflueixen a la zona on ara se centra la recerca i a mesura que han anat passant els dies els investigadors han deixat de donar credibilitat als testimonis que afirmaven haver-la vist a llocs tan diversos com Blanes, Lloret, Platja d'Aro, Vidreres... L'evolució infructuosa de les recerques induïdes per aquests testimonis benintencionats però sense èxit han fet reconduir la recerca cap al riu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.