Societat

Els equips de rescat reprenen la recerca de la periodista Irene Rigall

En l'operatiu hi participen dotacions terrestres, un helicòpter, una barca i equips subaquàtics de Bombers i Mossos

La darrera pista que hi ha és la troballa de la bossa de mà de la periodista d'El Punt que es va localitzar a Taialà

Els equips de rescat han reprès aquest dissabte al matí les tasques de recerca al riu Ter, al seu pas per la ciutat de Girona i fins a la seva desembocadura, de la periodista d'El Punt Irene Rigall, de 31 anys, que està desapareguda des de fa onze dies.

El dispositiu, integrat per mossos d'esquadra, bombers i voluntaris, ja van rastrejar ahir sense èxit el curs del riu fins a la seva desembocadura a Torroella de Montgrí, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

A més d'aquest personal especialitzat, entre els que hi ha dues unitats subaquàtiques dels bombers i voluntaris, participa en la recerca un helicòpter que sobrevola la zona buscant qualsevol rastre o pista sobre on pot ser Irene Rigall.

Fins ara, els Mossos i els Bombers havien participat en tres recerques amb els gossos ensinistrats en diferents zones, on va aparèixer la bossa de la jove, als boscos pròxims i en un polígon i uns boscos de Palol de Revardit, on diversos testimonis van dir que l'havien vist.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.