Successos

Accident de trànsit múltiple a la carretera del Pla, a Valls

En el sinistre s'hi van veure implicats cinc turismes i hi va haver un ferit de caràcter lleu

Cinc vehicles es van veure implicats en un accident de trànsit múltiple, que es va produir el dia 28 de juny al polígon industrial de Valls. Els fets van passar a les vuit del matí, a la carretera del Pla. En aquest punt i degut a la circulació del trànsit amb retencions van col·lidir cinc vehicles, un darrere de l'altre. Un Seat Ibiza, conduït per un veí de Valls, va ser l'últim a xocar i ho va fer contra un Renault Clio, conduït per una veïna de Valls, la qual va impactar amb un altre Renault Clio, també conduït per una veïna de Valls. Aquest cotxe va topar amb un Seat Ibiza, conduit per una veïna de la Sénia que va xocar amb un Renault Megane, conduït per un veí de Reus. En l'accident tan sols es va produir un ferit de caràcter lleu.

Un altre sinistre

D'altra banda, el dia 23 de juny, a un quart de vuit del matí, es va desencadenar un altre accident de trànsit en què es van veure involucrats un turisme Citroën i una motocicleta Yamaha. De resultes de l'impacte va resultar ferit de caràcter lleu el conductor de la motocicleta, un veí del Montmell, de 33 anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.