Successos

trànsit

Els senglars van fent estralls a la carretera

Els porcs senglars no paren de causar accidents i estralls als vehicles. Dijous a la nit, un cotxe que entrava a Banyoles per la carretera C-150 va impactar contra quatre senglars (un mascle i una femella adults i dos garrins) que els van sortir al mig de la carretera a l'alçada de l'antiga caseta de la Creu Roja. Els quatre porcs van quedar morts i el vehicle va patir desperfectes, entre altres, el vidre del davant trencat perquè un dels senglars hi va quedar encastat. Els ocupants del turisme van resultar il·lesos.

Dimarts, també al Pla de l'Estany, aquest cop enmig de la C-66, un senglar va fer accidentar dos cotxes i va estar a punt de causar un sinistre amb conseqüències més greus. El senglar, que havia accedit a l'autovia, al quilòmetre 35,5, a Palol de Revardit, primer va xocar contra un cotxe, els ocupants del qual van baixar a la calçada. Llavors un altre turisme va impactar contra l'animal, va anar a xocar contra la mitjana, va bolcar i va estar a punt d'envestir els ocupants del primer cotxe accidentat. La parella que anava al cotxe bolcat va quedar atrapada i va haver de ser rescatada. No van patir ferides de gaire gravetat. I encara un altre xoc. Diumenge a la matinada un altre senglar que va travessar per sorpresa i a tota velocitat la carretera de Sant Martí, a Santa Pau, també va impactar contra un cotxe i li va causar danys.

T.S.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.