Successos

Fan deu forats al sostre d'una empresa a Palol

El vigilant enxampa els lladres, que han de fugir cames ajudeu-me

L'empresa Escubedo, de Palol de Revardit, ha tornat a ser objectiu dels lladres. Aquest cop, l'últim robatori va tenir lloc el dia dels Innocents, el 28 de desembre passat. Els fets van passar pels volts de tres quarts d'onze de la nit, quan el vigilant de seguretat del negoci, que està situat a la carretera d'Olot a la zona del polígon industrial el Jardí, va trucar als Mossos d'Esquadra avisant que hi havia una persona enfilada al sostre de la nau. Al cap de poc es va presentar al lloc dels fets una patrulla dels Mossos que no només van localitzar l'individu del sostre, sinó tres persones més. Però els lladres, en veure els policies, van fugir del lloc dels fets i els agents finalment no els van poder detenir.

La inspecció del lloc dels fets va permetre trobar eines que els assaltants havien fet servir en el robatori, i es van descobrir un total de deu forats al sostre de la nau industrial. Tot fa sospitar que els lladres havien perforat el sostre del negoci a la recerca del material que posteriorment extraurien pel mateix sostre. Els assaltants van tenir la perspicàcia de girar una de les càmeres de seguretat que hi ha dins les instal·lacions, perquè no poguessin enregistrar tots els seus moviments. Segons ha pogut saber aquest diari, els lladres tan sols van poder endur-se 20 quilos de matèria primera, d'un valor aproximat d'uns 100 euros.

No és el primer cop que l'empresa és víctima dels robatoris, tot i que feia sis mesos que no havia tingut cap assalt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.