El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Lliçà de Vall

Data
AvuiDivendresDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecres
  Sol Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes Pluja forta Plugims
Prob. precip. (%) 0404540156570
Cota de neu (m) 012001100800160020001100
T. màxima (ºC) 15141513161814
T. mínima (ºC) 5543393
Vent 20 km/h NE 20 km/h NE 5 km/h SO 15 km/h O 5 km/h O 0 km/h C 20 km/h O
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Nuvolositat al terç sud

No hi haurà grans canvis en relació amb la jornada anterior. El cel es mantindrà serè o poc ennuvolat, amb la presència d’estrats baixos al litoral i prelitoral sud i central i al sud de Ponent, on localment estarà mig o molt ennuvolat. A l’extrem sud del país és probable que al llarg del dia hi hagi precipitacions d’intensitat feble o moderada. A partir del vespre augmentarà la nuvolositat al quadrant nord-est, sobretot al litoral nord, on al final del dia quedarà molt ennuvolat. La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa i la màxima serà lleugerament més baixa, tot i que al terç sud la baixada podrà ser moderada. A l’Empordà bufarà tota la jornada el vent de component nord entre fluix i moderat, amb algun cop fort sobretot a partir del migdia.

La mar: Hi haurà maror a tota la zona marítima.

Demà: Predominarà el cel serè o poc ennuvolat, tret de la meitat est i de l’extrem sud, on estarà mig o molt ennuvolat al llarg del dia. A la Costa Brava no es descarta algun ruixat aïllat al llarg de la jornada. Les temperatures continuaran en un descens lleuger.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET