Successos

La policia de Burjassot atén un part en plena via pública

El SAMU tan sols ha hagut de tallar el cordó umbilical perquè el nadó ja estava al món

La Policia Local de Burjassot ha atés aquesta matinada un avís de part a l'avinguda Primer de maig d'aquesta localitat del vessant Nord de la comarca de l'Horta. La xiqueta semblava tenir molta presa en arribar al món i no ha donat temps els seus pares a poder arribar a l'hospital.

Els fets s'han produít quan els pares deixaven la seua germana major en casa d'uns familiars per tal d'adreçar-se a ñ'hospital, quan la mare ha començat a sentir les contraccions. Una vegada avisat el telèfon d'emergències, la Policia Local de Burjassot s'ha personat allà on estava la mare i ha ajudat al part després d'haver posat en aví el metge de guàrdia del Centre de Salut.

Mentre s'executaven aquestes activitats, també s'ha avisat el SAMU que tan sols ha hagut de tallar el cordó umbilical perquè la recent nascuda ja havia arribat al món ajudada pels familiars de la dona embarassada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.