Successos

Judici al causant de dos morts en un xoc a Palol de Revardit el 2005

El fiscal demana una pena de quatre anys de presó i sis de retirada de carnet per a Jordi Estivill Vidal, el conductor que el 15 de maig del 2005 a les cinc de la matinada va provocar el xoc que va causar la vida al matrimoni d'hortolans Jordi Marly Lloga i Maria Mallol Duch, que circulaven amb la seva furgoneta en direcció a Olot per anar al mercat. A l'alçada de la República, a la carretera C-66 a Palol d'Onyar, el BMW que Estivill conduïa en estat d'embriaguesa, segons remarca el fiscal, i a una velocitat excessiva va envestir la furgoneta dels hortolans i els va fer encastar contra una casa situada arran de la carretera. L'impacte va ser tan fort que va tirar a terra el porxo de casa i la furgoneta va quedar totalment destrossa. El conductor del BMW va resultar il·lès i quan se li va fer la prova de l'alcoholèmia va marcar 0,51 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat. El noi que l'acompanyava al cotxe va patir ferides en una mà.

Set anys després de l'accident, el judici contra Jordi Estivill, defensat pel lletrat Josep Prat Riuró, s'havia fixat per a dimecres passat als jutjats penals de Girona però finalment la vista es va ajornar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.