Sis detinguts per deu robatoris comesos entre abril i maig a la comarca de les Garrigues

Els mossos d'esquadra van obrir una investigació arran d'una sèrie de robatoris ocorreguts a la comarca de les Garrigues entre els mesos d'abril i maig. Amb les investigacions, la policia va poder relacionar els diferents robatoris: tres en empreses de Borges Blanques on els lladres van forçar màquines dispensadores de productes; cinc a Juneda comesos en pocs dies en una empresa de jardineria de Juneda d'on els lladres es van emportar material de jardineria, una pantalla d'ordinador i un ordinador portàtil; un al casal de Cervià, d'on es van emportar la caixa registradora i van forçar la màquina escurabutxaques i la del tabac; i finalment, un robatori en una segona residència de la Pobla de Cérvoles d'on haurien sostret un televisor i una escopeta de caça.

Així, entre el 9 de juny i divendres passat, els mossos han detingut tres menors -veïns de Cervià, Borges i Puiggròs- i tres adults, veïns de Fraga, Puiggròs i les Borges Blanques.

La policia va poder recuperar part del material sostret al domicili del menor de Cervià, en concret, una escopeta de caça, un televisor de pantalla plana i un ordenador portàtil. A aquest menor, l'únic que segons els mossos hauria participat en tots els robatoris, també se l'acusa de tinença il·lícita d'armes.

Fonts policials han indicat que aquest grup de persones era molt actiu i treballava conjuntament. Es dóna la circumstància que el menor de Puiggròs ja va ser detingut pel robatori d'electrodomèstics d'unes cases de Linyola (Pla d'Urgell). Tots els detinguts van quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar a comissaria. Els menors van ser lliurats a als seus pares perquè se'n fessin càrrec.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.