Successos

robatoris

Atrapats dos lladres dins un supermercat de Maçanet

Els Mossos van detenir el 26 de maig a Maçanet de la Selva un noi de 27 anys i veí de Montcada i Reixac (Vallès Occidental) i un noi de 25 anys i veí de Ripollet (Vallès Occidental), ja que els enganxar de matinada tancats al lavabos d'un supermercat de Maçanet de la Selva, amb guants posats, després d'haver forçat les portes i les caixes registradores

Cap a les dues de la matinada una patrulla va rebre l'avís d'adreçar-se a un supermercat de Maçanet. Es creia que hi podia haver gent a dins intentant robar. Els agents van veure les portes exteriors forçades i, a dins, dues caixes registradores també esbotzades. Els lladres també ho havien provat amb una caixa forta.

Hi havia prestatges buidats, productes llençats a terra o dins de bosses a punt per endur-se'ls. Els agents van trobar els presumptes lladres amagats al lavabo. Duien guants, fet que s'atribueix a la voluntat de no deixar empremtes digitals. Van ser detinguts acusats de robatori amb força.

Els agents els van comissar una pota de cabra i un tornavís, així com les claus d'un cotxe aparcat al costat de la botiga. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions relacionades amb els fets. Els detinguts van quedar en llibertat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.