Successos

CRIMS

Un mecànic de l'Anoia havia enterrat la parella sota el taller

Els Mossos han detingut un mecànic de 47 anys veí de Cabrera d'Anoia (Anoia) després que localitzessin sota del taller mecànic que havia regentat el cadàver de qui havia estat la seva parella, un transsexual de 64 anys que estava en parador desconegut des del juny del 2011.

Els Mossos van rebre una denúncia per desaparició de la víctima el juliol del 2011, però, segons apuntava ahir la cadena Ser, en aquell moment l'home va assegurar que la seva parella havia marxat voluntàriament i que se n'havia anat a Amèrica del Sud. Aquesta mateixa versió va donar als veïns de Cabrera d'Anoia, un poble de només 1.400 habitants, quan li preguntaven on era la seva parella. Fins i tot va simular que li havia fet trucades telefòniques des de l'estranger per mantenir l'aparença que ella continuava viva. Però passats set mesos va ser ell qui en va anar a denunciar la desaparició. Els Mossos d'Esquadra van anar estrenyent el cercle i recopilant proves i finalment ahir van aconseguir que l'home confessés que havia posat fi a la vida de la desapareguda i també que els indiqués el lloc on era el cadàver. El cos era sota d'un taller mecànic que havia regentat el detingut, situat al costat mateix del seu domicili de Cabrera, un habitatge on havia conviscut amb la desapareguda. Ahir al matí, els Mossos van anar a rastrejar la zona del taller i un cop van haver aixecat el ciment que hi havia al terra van localitzar el cadàver de la desapareguda. El detingut, segons van explicar els veïns a la Ser, havia treballat a la Seat i després va muntar un taller mecànic al costat de casa seva, a la urbanització Ros de Cabrera d'Anoia, que estava tancat des de fa uns anys. Des que va desaparèixer la seva parella, l'home freqüentava de tant en tant la finca, però, segons els veïns, ja no hi vivia.

El jutge que instrueix el cas ha ordenat el secret de sumari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.