Successos

Reprenen la recerca del pilot accidentat als incendis de València

Dues llanxes i sis submarinistes del consorci de Bombers s'han sumat a les tasques de trobar el cos de l'aviador

El Centre de Coordinació d'Emergències assegura que els focs evolucionen favorablement

Dues llanxes i sis bombers submarinistes del Consorci de Bombers s'han sumat a les tasques de recerca del cos del pilot de l'helicòpter accidentat la vesprada d'ahir mentre realitzava tasques d'extinció de l'incendi declarat en la localitat valenciana de Cortes de Pallars, a l'altura de l'embassament de Forata, segons ha informat aquest cos.

En els treballs també participen els bussejadors dels Bombers de València i equips GEO de la Guàrdia Civil, segons han informat fonts del Consorci. Així mateix, també està prevista la incorporació una unitat de la Unitat Militar d'Emergències (UME) a aquesta tasca coordinada per la Guàrdia Civil.

El president de la Generalitat, Alberto Fabra, va suspendre ahir l'agenda prevista per a hui i realitzarà una visita privada als dos tripulants ferits en l'accident d'un segon helicòpter a serra Martés, en la zona de Cortes de Pallars, i als familiars del pilot desaparegut.

Evolució favorable

Pel que fa a l'estat de l'incendi originat a la localitat valenciana d'Andilla evoluciona favorablement i no queda flama, segons informa el Centre de Coordinació d'Emergències en el seu compte de Twitter.

Respecte al de Cortes de Pallars, ja s'hi han incorporat els mitjans aeris i uns 300 efectius terrestres han estat treballant durant la nit segellant el perímetre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.