Successos

policial

Un lladre multireincident frustra la seva expulsió revoltant-se a l'avió

Senol Karim, macedoni, acumula més de 40 causes per robatori i ara ha estat empresonat per complir una pena de dos anys permutable per l'expulsió

Senol Karim, que acumula més de quaranta causes per robatoris (la seva especialitat són bars, restaurants i l'esbotzament de les màquines escurabutxaques) va frustrar dilluns in extremis la seva deportació a Macedònia. La policia ja l'havia aposentat a l'avió que l'havia de tornar al seu país quan el jove, que durant tot el trajecte s'havia mostrat extremadament submís, va començar a revoltar-se i a fer esvalots, de manera que les hostesses del vol es van queixar de la seva actitud. Com que els modals del noi no milloraven, finalment el comandant de l'avió es va negar a portar el passatger forçós i els agents d'estrangeria de Girona que l'acompanyaven no van tenir més remei que tornar cap a Girona amb Senol Karim, sense poder executar l'ordre d'expulsió que hi ha en contra seva. Com que Senol Karim té una sentència que el condemna a dos anys de presó, que el jutge havia acceptat permutar-li per l'expulsió, els policies el van traslladar al centre penitenciari de Girona, perquè la compleixi. Semblava que Senol Karim havia acceptat l'expulsió, però a darrera hora (se pressuposa que ho tenia planificat) va optar per l'estratègia d'esvalotar a l'avió i es va estalviar volar a Macedònia.

Karim ha estat detingut desenes de vegades, sempre per robatori, tant a les comarques gironines com a altres punts de l'Estat, com ara Oviedo i Madrid. Una de les seves zones d'actuació era la comarca de la Selva, i molt especialment Lloret de Mar. El 8 d'agost del 2011 va ser detingut juntament amb el seu col·lega, Gavrila Vasile, romanès, i llavors els Mossos van atribuir a la parella vint robatoris comesos en bars i restaurants de Platja d'Aro, Sant Pere Pescador, Torroella de Montgrí, Olot, Blanes, Lloret de Mar, Calonge, l'Escala, Palafrugell i Roses.

LA DATA

09.10.12
S'havia d'executar
l'expulsió de Senol Karim a Macedònia, però se les va enginyar per evitar-ho.

LA XIFRA

40
Causes
per robatori, com a mínim, acumula el jove, especialista en rebentar escurabutxaques.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.