Un home mor en un gran incendi de més de 3.000 hectàrees a les terres de Lleida

Un home d'edat avançada va perdre la vida ahir en un incendi a Cabanabona (Noguera). El seu cos va aparèixer durant les tasques d'extinció, dintre del perímetre de foc i a prop del seu vehicle, que estava tombat en un voral del camí. Els Mossos investiguen les circumstàncies de la mort.

L'incendi és el més important que hi ha hagut des de començament d'estiu. Es va declarar a la tarda al terme d'Agramunt (Urgell) i a l'hora de tancar aquesta edició ja havia cremat més de 3.000 hectàrees i estava del tot descontrolat. El foc va obligar a confinar els habitants del nucli de Sanahuja, per la seva proximitat als diversos fronts del foc.

L'incendi ha afectat de moment els termes d'Agramunt, Oliol i Cabanabona, sobretot en la vegetació agrícola.

El de l'Urgell no va ser l'únic incendi de la jornada d'ahir, en què els forts vents van ser protagonistes. A Cervera (Segarra) van cremar 200 hectàrees agrícoles des de la tarda fins a les nou del vespre, quan els bombers van aconseguir dominar el foc. A Roda de Berà es va declarar un altre foc a la tarda, va cremar 3 hectàrees de vegetació i va afectar el jardí d'una casa, prop de la carretera N-340. Segons els bombers, a les nou del vespre l'incendi ja estava en fase de control. D'altra banda, un incendi va cremar ahir al migdia 5 hectàrees de matolls i camps i un abocador de pneumàtics a la carretera C-31-b, a l'altura de Salou.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.