Successos

successos

Un caçador resulta ferit d'un tret a la cuixa a Vilademuls

Un caçador va resultar ahir ferit d'un tret a la cuixa mentre participava en una batuda del senglar a Vilademuls. Segons van informar els Mossos d'Esquadra, la víctima estava caçant amb companys i familiars quan, a causa d'una imprudència, va resultat ferit mentre caminava per un camp. Tot apunta que és el fill de la víctima qui va disparar l'escopeta contra el pare, que no el va veure perquè estava amagat darrere la plantació de blat de moro. Ràpidament, l'home va ser traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona en un helicòpter medicalitzat. Segons els Mossos, la ferida va ser greu però no es temia per la vida de la víctima. L'home va ser operat d'urgència i posteriorment va ser traslladat a planta. Fins al lloc dels fets es van traslladar dues dotacions dels Mossos i efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

El darrer, al març

El d'ahir a Vilademuls no és l'únic ensurt que hi ha hagut aquest any a les comarques gironines. El 9 de març passat, un home de 40 anys va quedar greument ferit en rebre un tret a la cama mentre participava en una batuda del senglar amb altres companys a la zona de Mas Pujol, a Cruïlles. Un altre dels membres del grup va disparar de manera accidental contra la víctima, a qui la bala va impactar en una cuixa. El caçador que va disparar el tret també va haver de ser atès per una crisi d'ansietat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.