Successos

SEGURETAT

Roben la caixa d'un tràiler carregada de joguines a Sant Feliu de Buixalleu

Els lladres van desenganxar la cabina, van enganxar el semiremolc a un vehicle tractor que duien ells i es van endur un botí de 1.087 caixes de joguets

Uns lladres van robar, es pressuposa que la nit de dissabte a diumenge, la caixa d'un tràiler que transportava un carregament de joguines, ja amb vista a la campanya de Reis. El tràiler, de l'empresa de transports Zelsa (Zorrila Empresa Logística SA) estava aparcat al costat de Retal, arran de la C-35 a Sant Feliu de Buixalleu, quan els lladres, que segons sospiten els responsables de Zelsa tenien clissada la mercaderia, van anar a l'aparcament, van desenganxar la màquina tractora del camió, la van desfrenar i llavors van enganxar el semiremolc a un vehicle tractor que duien ells i van marxar. El robatori el va descobrir dilluns al matí el xòfer que havia de dur el carregament de joguines fins al seu destinatari a la Zona Franca de Barcelona. El camió de Zelsa havia carregat les joguines a la fàbrica Mattel a prop de Marsella i precisament el responsable de l'empresa havia ordenat al xòfer que la nit de divendres a dissabte la passés en un pàrquing de pagament vigilat per evitar els lladres. I quan el xòfer va ser en territori català, dissabte, va aparcar el cotxe a l'aparcament de l'empresa a Sant Feliu, ja que, com que era cap de setmana, no es podia fer l'entrega fins dilluns. Els amos del camió robat temen que els lladres ja el vigilaven des de Marsella i no descarten que el seguissin o hi posessin un dispositiu de seguiment tipus GPS per tenir-lo situat. Compten que eren professionals, com demostra el fet que van deixar la cabina del camió, que està dotada d'un aparell GPS localitzador, i van utilitzar un vehicle tractor que duien ells. En canvi, el semiremolc no porta GPS, cosa que en dificulta la localització. Al lloc on van agafar el carregament no hi ha càmeres de seguretat i tampoc en les empreses del costat, cosa que dificulta saber quina direcció van seguir els lladres. Dilluns, en adonar-se'n, els responsables de Zelsa van denunciar el robatori als Mossos, van alertar el client que no es podia fer l'entrega i van avisar també la companyia asseguradora. La caixa robada contenia 30 palets amb un total de 1.087 caixes de joguines. Els responsables de Zelsa es conformarien a recuperar el semiremolc i per això demanen que, si algú l'ha vist, els ho faci saber, per si els lladres l'han abandonat en algun lloc després de buidar la càrrega. Però com que el semiremolc és molt nou, temen que l'hagin agafat també com a botí i n'hagin esborrat la retolació (porta “Retal” al lateral i “Zelsa” al darrere) per utilitzar-lo o vendre'l.

LA DATA

23.09.13
Es va descobrir
que havia desaparegut el semiremolc carregat de joguines.

LA XIFRA

1.087
caixes de joguines
procedents de Marsella i destinades a Barcelona es van endur els lladres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.