Un conductor de 20 anys de Breda mor en xocar amb un camió a Maçanet de la Selva

Quaranta-nou persones han mort aquest any a les carreteres gironines, quatre de les quals en les darreres 55 hores

L'accident de Maçanet va passar a les 7 del matí quan, segons els Mossos, el turisme que conduïa el noi de Breda va envair, per causes no aclarides, el sentit contrari de la circulació i va envestir lateralment un camió. El conductor del cotxe va morir a l'acte i va fer falta la intervenció dels bombers per treure'l de l'interior del vehicle. El conductor i únic ocupant del camió va quedar ferit lleument i va ser traslladat a l'hospital de Santa Caterina. De resultes del xoc, que va tenir lloc al quilòmetre 80,5 de la C-35, es va haver de tallar la carretera en tots dos sentits i es va haver de desviar el trànsit per l'interior de la població fins cap a les 9 del matí.

El jove de Breda és la quarta persona que mor d'accident a les carreteres de les comarques gironines des de divendres a la mitjanit, quan van morir dos ciutadans francesos que circulaven en cotxe per l'N-II i van intentar fer un canvi de sentit a Biure d'Empordà i en el moment que feien la maniobra van ser envestits per un camió que anava al darrere seu. Diumenge a la una de la matinada, un noi de 22 anys de Llagostera, Víctor Manuel Carreño Moreno, va morir quan el cotxe que conduïa va sortir de la via i va anar a xocar contra un arbre, a la GI-674, a Llagostera mateix. En el cotxe hi anaven dos joves més, que van resultar ferits, un d'ells molt greument.

Des de principi d'any, 49 persones han mort en accidents de trànsit a les carreteres interurbanes a les comarques gironines, sense comptar les persones que han perdut la vida en accidents en vies considerades urbanes. Girona és l'única demarcació de Catalunya on el nombre de víctimes mortals s'ha incrementat en relació amb l'any passat, quan en el mateix període van morir 36 persones. El nombre de morts d'aquest any és idèntic al que es va detectar l'any 2007, quan fins al dia 9 d'agost també s'havien registrat 48 persones mortes.

A la demarcació de Barcelona fins dilluns s'havien registrat 72 víctimes mortals, dues menys que el 2008. A les comarques de Lleida aquest any s'han comptabilitzat 27 morts mentre que l'any passat per aquest temps ja s'havien registrat 43 persones mortes a les carreteres. I a la demarcació de Tarragona també s'ha detectat una disminució i han passat dels 44 morts del 2008 a les 29 víctimes mortals que s'havien comptabilitzat fins ahir, la darrera una menor que va perdre la vida al vespre en un accident a l'AP-7 a Mont-roig del Camp.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.