Un camió atropella sis noies a Begur

Un camió de recollida selectiva de vidre, que fa el servei pel Consell Comarcal del Baix Empordà, va atropellar ahir, a primera hora de la tarda, sis noies que estaven carregant un cotxe per retornar a casa seva, a la demarcació de Barcelona, després d'haver passat les vacances al càmping El Maset, al nucli costaner de sa Riera, al terme municipal de Begur. Cinc de les noies van resultar amb ferides lleus i les van atendre al CAP de Palafrugell, mentre que la sisena, que va quedar atrapada per les cames entre el camió i el cotxe, va ser traslladada en ambulància fins al camp de futbol del Begur CF i, des d'allà, un helicòpter la va traslladar a l'hospital Trueta de Girona. Fonts de l'hospital van explicar ahir al vespre que la noia estava essent operada de les dues cames, si bé en tenia una que estava molt malament. «El seu estat és greu, amb pronòstic reservat», van informar les mateixes fonts, que van demanar un marge de temps per veure com evoluciona després de l'operació.

Els fets, segons va explicar ahir a aquest diari l'alcalde de Begur, Joan Català, van passar quan el camió sortia del càmping després de recollir el vidre. I a causa del fort pendent de la sortida –com es pot veure a la imatge– el camió no va poder frenar i va topar amb els cotxes aparcats a l'altre costat del carrer, amb la mala sort que en aquell moment hi havia les noies carregant les maletes i bosses per retornar a casa.

En un dels cotxes amb els quals va topar el camió hi havia en aquell moment un noi, que no va resultar ferit. Un d'aquests cotxes va estar a punt de caure a una finca de baix, però una tanca metàl·lica que el va aguantar ho va impedir.