Successos

Un ferit greu en un xoc entre dos tràilers

La col·lisió va ser a l'AP-7, a Vilobí, i la via va quedar afectada vuit hores

Un aparatós accident va tenir lloc ahir a l'autopista AP-7, a l'altura de Vilobí d'Onyar. Quan passaven pocs minuts de dos quarts de dues de la matinada, es va desencadenar un xoc entre dos tràilers. La topada es va originar a l'altura del punt quilomètric 75, en sentit nord. Un dels camions implicats transportava ampolles de vi i, a causa del fet que estava mig avariat, circulava molt a poc a poc per la carretera. De sobte, un altre tràiler que també anava en direcció a l'Estat francès va col·lidir de manera accidental contra la part del darrere del primer camió. Aquest altre tràiler anava carregat de taronges i, com a conseqüència de l'encalç, el seu conductor va quedar greument ferit, ja que va rebre múltiples traumatismes. L'home, de 47 anys i veí del municipi valencià de Catarroja, va quedar atrapat dins la cabina, d'on el van haver de treure els bombers. Va ser traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona. Per la seva banda, el xòfer i el copilot del tràiler que anava al davant en van sortir il·lesos.

En les tasques de gestió de l'accident hi van treballar sis dotacions dels bombers, sanitaris del SEM, quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra de trànsit i una altra d'atestats. En un primer moment, els agents van tallar totalment l'autopista en sentit nord. Quan faltaven uns deu minuts per les tres de la matinada, van anar donant pas alternatiu als vehicles per tal de descongestionar el trànsit. Una hora i mitja després, van obrir un dels carrils i, quan passaven vint minuts de les cinc de la matinada, els operaris van procedir a enretirar els camions de la calçada. Els treballadors de Grues Pallí van dur a les seves instal·lacions el tràiler que portava les ampolles de vi i els empleats de Grues Viñolas es van emportar el camió que transportava les taronges. Aquest va ser el que va quedar en més mal estat, sobretot a la cabina. A banda, els membres d'Acesa van netejar la via de les restes de gasoil i vidres. L'afectació viària va durar unes vuit hores, ja que la circulació en aquest punt no va tornar completament a la normalitat fins a dos quarts de deu del matí. Els Mossos s'han encarregat de la investigació de com es va produir l'accident, així com de la redacció de l'atestat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia