Successos

Detingut el causant del xoc mortal de Ger

El conductor del vehicle tot terreny va marcar 0,4 mg/l quan li van fer la prova

Els Mossos van acabar detenint per un delicte d'homicidi imprudent i un altre contra la seguretat del trànsit, perquè va marcar 0,49 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat, el conductor del tot terreny que dilluns va estar implicat en un xoc mortal a Ger de Cerdanya. L'accident va passar a tres quarts de vuit del matí a l'N-260 a Ger, quan el tot terreny conduït per un noi colombià de 24 anys veí de la Seu d'Urgell va envair el carril contrari i va xocar contra el turisme que conduïa Alcides Céspedes Yabari, de 43 anys, bolivià i veí de Puigcerdà, que va morir a l'hospital transfronterer de la Cerdanya. El conductor del tot terreny també va resultar ferit i traslladat a l'hospital de la Cerdanya, però posteriorment el van dur a l'hospital de Manresa, on va quedar ingressat en condició de detingut.

Begut i drogat

El mateix dilluns els Mossos també van detenir un veí de Torroella de Montgrí, Miguel M., de 49 anys, que conduïa el BMW que va topar per darrere amb un monovolum a la carretera de l'Estartit i va ocasionar un accident múltiple que va acabar amb onze persones ferides. Miguel M., que va resultar il·lès, va marcar 0,91 mg/l en la primera prova d'alcoholèmia. A part, els mossos li van fer la prova de detecció de drogues i també va donar positiu, de manera que el van detenir per un delicte contra la seguretat del trànsit.

Set dels ferits en el xoc en cadena eren membres d'una mateixa família (quatre nens, pare, mare i àvia) i van ser traslladats a l'hospital Josep Trueta de Girona. El més greu, un nen de nou anys, l'hi van traslladar en helicòpter. Ahir només quedava hospitalitzat el nen de nou anys, tot i que evolucionava favorablement i previsiblement aviat podrà tenir l'alta hospitalària. Tres ferits més van ser atesos a l'hospital de Palamós.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia