Successos

Empresonen l'autor de l'apunyalament d'un veí d'Amer

Dicten també una ordre d'allunyament per a la seva parella, que duia un tornavís

El jutjat de Santa Coloma de Farners ha decretat presó per a Jerónimo Ferdández, el sospitós d'haver apunyalat un veí d'Amer, acusat d'un intent d'homicidi. Així mateix, també ha interposat una ordre d'allunyament per a la parella de l'agressor, que també hi va intervenir.

Els fets dels quals se'ls acusa van tenir lloc dissabte pels volts de dos quarts de set de la tarda, quan la parella agressora es va presentar a casa de la víctima, ell amb un ganivet i ella amb un tornavís. Per raons que a hores d'ara encara es desconeixen, el principal acusat va començar a colpejar la porta del domicili, fins que la víctima va sortir-ne. Va ser llavors quan l'agressor va apunyalar la víctima a la zona del pit. Immediatament després la parella va fugir. Fins al lloc dels fets es van desplaçar sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que van atendre la víctima, i patrulles dels Mossos d'Esquadra, que van poder detenir els sospitosos a casa seva. Ell encara no s'havia canviat la roba, perquè quan va ser emmanillat encara duia la samarreta tacada de sang. L'agredit va ser traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona, on va quedar ingressat fins l'endemà, quan els metges li van donar l'alta.

L'empresonat, Jerónimo Fernández, té antecedents policials tant a Catalunya com a Portugal, d'on és originari. A més, la família de la víctima assegura que té un munt de denúncies contra Fernández per assetjament i amenaces, fins i tot de mort.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia