Successos

Cinc ferits en un xoc frontal entre dos turismes a Ultramort

Ferit greu un home en ser atropellat en un pas per vianants a Cadaqués

Cinc persones van resultar ferides, ahir, en un xoc frontal entre dos turismes a la C-252 a Ultramort. Tres dels ferits, ho han estat menys greument i dos, lleument.

Els fets van tenir lloc pels vots d'un quart d'una de la matinada, al quilòmetre 10,1 de la C-252, entre Parlavà i Verges. Quatre dels ferits van ser traslladats a l'hospital Josep Trueta de Girona, mentre que el cinquè afectat va ser evacuat a l'hospital de Palamós. La carretera va quedar tallada totalment a la circulació fins ben bé les dues de la matinada.

D'altra banda, un home d'uns 60 anys, veí de Cadaqués, va resultar ferit greument en ser atropellat, dissabte a la tarda, per un cotxe mentre creuava un pas de zebra a l'entrada de Cadaqués. Els fets van succeir pels volts de les set de la tarda a tocar de la rotonda d'entrada del municipi. La víctima va patir un tall i una possible fractura a la cama.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia