Successos

Els Mossos alerten que poden produir-se robatoris d'olives

Això es deuria que la seva producció es escassa, mentre que el seu preu és elevat

Els Mossos d'Esquadra alerten que es poden reproduir els robatoris d'oliva igual com els que hi ha hagut darrerament d'ametlla o avellana ja que també en aquest cas n'hi ha poca producció i els preus són alts. Només en el primer cap de setmana d'octubre la policia catalana va denunciar disset persones per furtar ametlles dels arbres en diferents finques de les Garrigues i se'n van recuperar 164 quilos. Això és una de les qüestions que es va tractar dimecres en una reunió de treball a Castelldans (Garrigues) entre representants regionals dels Mossos i de l'organització agrària Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC-COAG) sobre seguretat en l'àmbit rural.

Després de finalitzat la campanya de l'ametlla, ara l'atenció està posada en la de l'oliva, que està a punt de començar. Precisament ahir, la Federació de Cooperatives Agràries va informar que es preveu un descens de producció d'oli del 33% al conjunt de Catalunya. A les comarques de Lleida disminuirà un 18%, baixant de 8.500 a 7.000 tones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia