Successos

Troben amb vida el boletaire perdut a Palol de Revardit

L'home, que estava dèbil i inconscient, va ser traslladat al Trueta

Una parella el va localitzar a prop del Golf Girona

Pere Isach Rigall, el veí de Santa Llogaia del Terri de 60 anys que es va perdre dilluns mentre buscava bolets a Sant Martí de la Mota, va ser localitzat ahir amb vida, després de passar tres nits a la intempèrie. A dos quarts d'una del migdia, una parella va sentir sorolls en un paratge boscós situat al nord del Golf Girona i, en acostar-s'hi, van veure que es tractava de l'home que havia desaparegut. Un d'ells va donar l'avís al punt de trànsit dels bombers, establert a la zona dels refugis de la Mota, a Palol de Revardit. Diversos efectius dels cossos d'emergències es van desplaçar immediatament al lloc on va ser interceptat Isach, que estava a uns 150 metres d'un vial proper al club de golf. Estava inconscient, debilitat, presentava una hipotèrmia greu i patia problemes respiratoris. Els sanitaris el van estabilitzar i va ser traslladat en estat crític a l'hospital Josep Trueta, on va ser conduït amb una ambulància del SEM.

A l'indret on va ser auxiliat hi ha vegetació molt densa i va haver de ser desbrossat per poder accedir on estava i evacuar-lo. Es trobava a poc més d'un quilòmetre del lloc on havia aparcat el vehicle. El seu cotxe va ser localitzat dimarts a la tarda al voral d'un camí, a la Mota. Isach va desaparèixer dilluns, després de sortir de casa al matí per anar a buscar bolets. Viu amb un germà més gran, que és qui dimarts a la tarda va alertar que no havia tornat. Tots dos resideixen a prop de l'església de Santa Llogaia del Terri, a Cornellà del Terri. El germà gran en va denunciar la desaparició amb un veí, que se'l va trobar a la Mota mentre buscava el seu germà Pere. Després de tres dies intensos de recerca, ahir es va desmuntar el dispositiu, en el qual havien participat els Bombers, els Mossos, Agents Rurals, ADF, el SEM i voluntaris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia