Successos

Llencen una motxilla amb marihuana en veure la policia

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 23 de febrer a Fornells dos homes gambians veïns de Salt i van comissar una motxilla amb prop d'un quilo de marihuana que els homes van llençar en un intent d'esquivar els agents.

Els Mossos feien un control d'alcoholèmia al km 712 de l'N-II, a Fornells. Cap a la una de la matinada van veure un cotxe que abans d'arribar al control va afluixar, es va aturar i un dels ocupants va baixar carregat amb una motxilla i va començar a caminar pel voral com si ja ho tingués previst. Els Mossos se li van acostar i ell, en veure'ls venir, va accelerar el pas i va llençar la motxilla. Això el va acabar de delatar. El van identificar i quan van comprovar que dins la motxilla hi havia tres bosses plenes de marihuana, una bàscula i més de mil euros, va quedar detingut. Els Mossos també van interceptar i detenir el conductor del cotxe, que va provar de fugir en direcció a Girona.

Els dos homes, de 31 i 41 anys, van ser posats a disposició judicial i van quedar en llibertat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia