Tret de sortida a la XXIII Edició de Pals i la Cuina de l'Arròs
Uns tastets d'arròs elaborats pels restaurants participants i un mercat temàtic de l'arròs amb demostració d'oficis tradicionals donaran aquest cap de setmana el tret de sortida oficial a la XXIII Promoció Gastronòmica Pals i la Cuina de l'Arròs, que durarà fins al 30 d'abril. Durant tot aquest mes, quinze restaurants participants ofereixen un menú que té com a plat principal l'arròs de Pals i l'acompanyen amb vins de Caves Castell de Peralada. A més de l'oferta gastronòmica, també estan previstes diverses activitats com rutes a peu pels arrossars, rutes literàries, un curs de cuina de l'arròs, la ruta de l'arròs amb el Xiulet de Pals o un torneig de golf.
Dades d'interès
Dies: de l'1 al 30 d'abril.
Participants: Antic Casino, Bona Vista, Ca la Teresa, Can Ruben, El Mirador de Pals, El Pedró, Es Portal, Golf Platja de Pals, La Vila, Les Dunes, Sa Gatonera, Sa Punta, Sol Blanc, Vicus, Xarrup.
Més informació: www.lacuinadelarrosdepals.cat
www.pals.cat