El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Hostalric

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Sol Clarianes Clarianes Sol Sol Sol Clarianes
Prob. precip. (%) 0000000
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 28293031323129
T. mínima (ºC) 14141416191816
Vent 10 km/h S 5 km/h S 10 km/h S 0 km/h C 10 km/h S 10 km/h SE 10 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ambient calorós per a l’època de l’any

Fins a primera hora del matí i a última hora del dia hi haurà intervals de núvols baixos en punts del litoral, prelitoral i depressió Central, que localment persistiran al litoral. La resta de la jornada, s’imposarà l’ambient assolellat, tot i que a la tarda aniran arribant bandes de núvols alts d’oest a est. A més, creixeran alguns núvols d’evolució diürna en punts de muntanya al centre del dia. No s’espera precipitació. Temperatura mínima sense grans canvis, tot i que serà lleugerament més alta al terç oest i als dos extrems de Catalunya. D’altra banda, la màxima serà similar o lleugerament més alta. Ambient calorós per a l’època de l’any. A l’interior la temperatura arribarà localment als 30 ºC. Al principi i al final del dia, el vent bufarà fluix i de direcció variable. Al centre de la jornada s’imposarà el vent fluix amb cops moderats de component sud i oest al litoral, prelitoral i quadrant nord-est, i de component oest a la resta del territori.

La mar: Marejol a tota l’àrea marítima catalana.

Demà: Fins a primera hora del matí i a última hora del dia hi haurà intervals de núvols baixos en punts del litoral, prelitoral i depressió Central. La resta de la jornada, s’imposarà l’ambient assolellat. No s’espera precipitació.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET