Programació TV3

Diumenge, 8 setembre de 2024
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 360'
12.00
Signes dels temps
Programa que vol ser un espai obert i pròxim sobre l'actualitat de l'Església, amb protagonistes de tot el món que treballen per defensar els drets humans, la cultura de la pau i la no-violència, l'espiritualitat i la sostenibilitat del planeta.
Altres
Durada: 30'
12.30
Diumenge, concert
Concert de la 5a Simfonia de Txaikovski amb la Simfònica de Sant Cugat
Espai que emet un concert de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, dirigida per Salvador Brotons, que interpreta la Simfonia núm. 5 de Txaikovski. El concert va ser enregistrat al Teatre-Auditori Sant Cugat el 6 d'octubre de 2023.
Altres
Durada: 55'
13.25
Joc de cartes d'estiu
Els millors moments de Joc de cartes d'estiu
El programa repassa alguns dels millors moments de la vuitena temporada.
Altres
Durada: 65'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: La capitana Marleau. Els misteris d
Una jove espanyola ha posat fi a la seva vida. La noia semblava estar relacionada amb una carismàtica abadessa. La capitana Marleau, encarregada d'investigar el cas, rep l'ajuda del pare Vincent, un sacerdot jove i seductor.
Pel·lícules
Durada: 105'
17.25
Tarda de cine: La capitana Marleau. La nit de la l
Jeanne Dewaere, de 40 anys, directora d'un zoològic, destrueix les pistes que proven que la seva jove protegida, la Manon, està involucrada en un cas de vandalisme que va acabar malament i va provocar la mort de dues persones.
Pel·lícules
Durada: 110'
19.15
Assassinats al nord
Un despullat i un mort
Al banc d'un parc es troba un home nu al costat d'un cadàver. Tot i que l'home és viu, no recorda res, així que el porten a l'hospital amb l'esperança que recuperi la memòria. El comissari Lars Englen creu que ell ha assassinat l'altre home i que fingeix amnèsia per despistar els investigadors.
Sèries
Durada: 55'
20.10
Atrapa'm si pots
Els millors moments
SUB Atrapa'm si pots. Els millors moments. (HD) SUB Atrapa'm si pots. Els millors moments. (HD)
Altres
Durada: 50'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Quanta guerra!
Santi Millán: Les batalles perdudes de l'avi Antonio
L'actor i presentador Santi Millán descobreix en aquest episodi qui va ser el seu avi, Antonio Millán Ballesteros, el pare del seu pare, a qui no va conèixer i del qual ningú no n'havia parlat mai. Eloi Vila recorre amb el Santi els escenaris de guerra on va estar present el seu avi, que va començar lluitant com a milicià voluntari al seu poble natal, Porcuna, a Jaén. Més tard, es va incorporar a l'exèrcit republicà i va passar pels fronts d'Andalusia, Terol i el Pallars Sobirà. A tot arreu va haver de combatre en batalles molt dures i, en acabar la guerra i tornar a casa, encara va haver de lliurar un últim combat.
Documentals
Durada: 65'
23.10
Borgen
La mare del mar
La pugna decisiva pel poder i l'honor està en marxa, i Birgitte Nyborg s'enfronta al repte polític més important de la seva carrera, ja que té un rival disposat a disputar-li el lideratge al capdavant dels Nous Demòcrates. Alhora, la primera ministra, Signe Kragh, l'envia a Groenlàndia per signar l'acord sobre l'explotació de petroli. El viatge a Groenlàndia afecta Nuborg d'una manera totalment imprevista.
Sèries
Durada: 70'
00.20
Animals arquitectes
Eva Franch
El programa presenta Eva Franch, arquitecta, comissària i professora de renom internacional. És del delta de l'Ebre, i ha acabat dirigint centres de prestigi com l'Architectural Association School of Architecture de Londres. A més, l'espai es planteja si cal construir més o no, i de quina manera es pot créixer en un context d'emergència climàtica. (Últim capítol.)
Documentals
Durada: 30'
00.50
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 190'
04.00
Rumba a l'estudi
Carlitos Miñarro. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Biflats. Espai musical.
Altres
Durada: 60'