Programació #0

Dimecres, 29 maig de 2024
08.40
Mediterráneo: un mar en peligro
Los guardianes del Mediterráneo
En el Mediterráneo, un grupo de científicos trabaja incansablemente para preservar la vida silvestre local. Están llevando a cabo una serie de iniciativas para dar un respiro a las especies amenazadas y reparar parte del daño causado al planeta.
Documentals
Durada: 51'
09.31
Mediterráneo: un mar en peligro
Cómo se hizo Mediterráneo: un mar en peligro
Este episodio revela los secretos del rodaje del documental, descubriendo los desafíos humanos y técnicos a los que tuvo que enfrentarse el equipo de grabación para poder lograr las espectaculares imágenes del mar Mediterráneo.
Documentals
Durada: 55'
10.26
Madonna: La reina del pop
Altres
Durada: 66'
11.32
Spice Girls: el precio del éxito
Un mundo de hombres
L'àlbum debut de les Spice Girls es va publicar fa 25 anys i el girl power va conquistar el món. Aquest capítol examina els inicis i l'ascens a la fama mundial d'aquest grup musical format per cinc joves britàniques.
Documentals
Durada: 50'
12.22
Spice Girls: el precio del éxito
Divide y vencerás
Tots els titulars parlen de les Spice Girls, que es veuen obligades a defensar-se després d'acomiadar el seu representant. Geri abandona el grup i les quatre restants comencen la gira mundial pels Estats Units amb equips de càmeres seguint les seves vides.
Documentals
Durada: 45'
13.07
Spice Girls: el precio del éxito
La unión hace la fuerza
Després de vendre 100 milions de discos i convertir-se en el grup pop femení més venut de la història, les Spice Girls entren al segle XXI seguint camins per separat. Estan a punt de descobrir com és ser el centre d'atenció en solitari.
Documentals
Durada: 52'
13.59
La Resistencia
Altres
Durada: 82'
15.21
Taylor Swift: La voz de una generación
Documentals
Durada: 60'
16.21
Pel·lícula: The Equalizer. El protector
McCall és un home que creu haver deixat enrere el seu passat misteriós per poder tenir una vida de pau i tranquil·litat. No obstant això, quan coneix la Teri, una jove en mans d'uns mafiosos russos molt violents, no en pot quedar al marge, l'ha d'ajudar. McCall, proveït d'habilitats secretes que li permeten venjar-se de qualsevol que abusi dels desemparats, abandona el seu retir autoimposat i recupera la set de justícia. Si algú té un problema, si ho té tot en contra, si no té ningú més a qui recórrer, McCall l'ajuda.
Pel·lícules
Durada: 130'
18.31
Ilustres ignorantes
Funerarias
Programa que intenta trobar respostes a totes les preguntes ridícules que tothom es planteja en la seva vida diària. El que compta no és trobar les respostes encertades, sinó l'enginy, l'humor, l'interès i l'insòlit desenvolupament de cadascuna d'elles.
Altres
Durada: 29'
19.00
El consultorio de Berto
Teorías marítimas y electrodomésticos opacos
Altres
Durada: 30'
19.30
InfoDeportePlus+
Esports
Durada: 40'
20.10
Previo Liga Endesa
Esports
Durada: 20'
20.30
Liga Endesa
Las semifinales de la Liga Endesa han deparado un cruce entre los dos grandes del baloncesto español. El equipo de Chus Mateo busca hacer valer el factor cancha para conseguir la primera victoria de la serie y olvidar cuanto antes la derrota en la final de la Euroliga del pasado domingo. Los de Roger Grimau, por su parte, llegan a este duelo con el objetivo de asaltar el WiZink Center y poder resolver la eliminatoria con el apoyo de la afición culé en el Palau.
Esports
Durada: 120'
22.30
Informe Plus+
José Antonio Reyes es leyenda. Del Sevilla, del Arsenal y del fútbol español. El utrerano, de cuyo trágico fallecimiento se cumplen cinco años el 1 de junio de 2024, rompió moldes con un fútbol que “hacía levantarse de la silla”. El primer español en ganar una Premier League, el único con cinco Europa Leagues, el que marcó los goles decisivos en “la liga del clavo ardiendo”. Un futbolista distinto que, además de por su juego, conquistaba con su sonrisa. La del chico que jugaba igual en la calle que en el más imponente de los estadios.
Esports
Durada: 60'
23.30
La Resistencia
Altres
Durada: 85'
00.55
Núñez
El patrimoni no fa la felicitat
Impulsat per l'èxit de Basilea, Núñez intenta fer del Barça el millor club d'Europa. Però, malgrat els grans fitxatges d'estrelles, com ara Schuster i Maradona, i la gran quantitat de diners invertits, sempre hi ha una desgràcia o una altra que s'interposa en el seu camí: lesions, malalties, problemes del vestuari amb les drogues, fins i tot un segrest. Fins que, per fi, arriba l'oportunitat ideal per fer realitat el seu somni: una final de la Copa d'Europa, a Sevilla, contra un equip desconegut i amb la graderia plena d'aficionats del Barça.
Documentals
Durada: 62'
01.57
Denzel Washington en acción
Documentals
Durada: 55'
02.52
Generación NBA
Esports
Durada: 58'
03.50
Hans Zimmer. La BSO de Hollywood
Documentals
Durada: 55'
04.45
Descifrando el pasado con Bettany Hughes
Tutankamón: despertando a los muertos
La tumba de Tutankamón fue descubierta repleta de fabulosos tesoros. En este episodio, investigaciones revolucionarias sobre ADN y análisis forenses arrojaran luz sobre las enfermedades que sufrió en su juventud y los oscuros secretos de su familia.
Documentals
Durada: 44'
05.29
Descifrando el pasado con Bettany Hughes
Vesubio: al borde del desastre
En el año 79 d. C., el Monte Vesubio entró en erupción sepultando las ciudades de Pompeya y Herculano bajo un manto de cenizas. Con la ayuda de nuevos descubrimientos, Bettany Hughes explora las historias de cinco personas que perdieron la vida.
Documentals
Durada: 45'