Infraestructures i serveis

INFRAESTRUCTURES

Blanes rehabilitarà l’antiga escola Carles Faust

Ho permetrà la subvenció concedida per la Unió Europea de 1,7 milions d’euros

Ja s’està actuant sobre l’estructura bàsica reforçant-la

Es transformarà per convertir-la en un nou centre de formació

El projecte de rehabilitació funcional i energètica de l’antiga Escola Carles Faust de Blanes tindrà 1.728.595 euros de fons Europeus Next Generation per poder-se portar a terme. Així ho va saber l’ajuntament de Blanes dimarts. La subvenció servirà per completar la rehabilitació i transformar l’antiga escola en un nou centre de formació que doni resposta a l’alta demanda.

Ara es farà un projecte executiu i es podrà treure les obres a licitació. Els treballs hauran d’estar acabats els 31 de març del 2026. Ara ja s’estan fent unes obres de consolidació estructural. Aquesta primera inversió és de 175.426 euros, dels quals la Diputació n’ha cobert 150.000.

La convocatòria d’ajuts a què va optar l’ajuntament de Blanes és per obtenir subvencions per a la rehabilitació d’edificis d’ús públic (Pla d’Impuls a la Rehabilitació d’Edificis Públics, PIREP) que no siguin habitatges.

El pressupost total del projecte presentat pel consistori blanenc és de més de dos milions (2.030.133 euros). S’actuarà sobre una superfície de 1.289 m2, tota la que ocupa l’antiga escola.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia