Salut

Premis per als hospitals de Berga i Igualada

Els guardons Top 20 reconeixen la gestió dels centres entre el 2010 i el 2015

L’hospital comarcal Sant Bernabé de Berga i l’Hospital d’Igualada han rebut tres dels 53 guardons dels premis Top 20, organitzats per la companyia Iasist. L’objectiu dels guardons, als quals aspiraven 146 hospitals d’arreu de l’Estat, és fer una avaluació dels centres basada en criteris objectius.

En aquesta edició, el premi a la gestió hospitalària global no s’ha limitat a un exercici, sinó que s’ha aplicat a la trajectòria dels centres entre els anys 2010 i 2015.

L’hospital comarcal Sant Bernabé de Berga i l’Hospital d’Igualada han rebut aquests premis, adreçats als centres amb el millor equilibri de resultats en totes les àrees i processos clínics i a la resta d’activitat, valorant la qualitat i l’eficiència.

L’Hospital d’Igualada, a més, ha rebut un premi Top 20 per l’àrea del sistema nerviós, que atén les patologies del sistema nerviós. Es tracta principalment malalties cerebrovasculars com l’ictus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia