Salut

Sanitat obliga a traslladar l'oficina de turisme d'Almàssera

El servei s'ofereix a partir d'ara des del primer pis de la casa consistorial mentre l'accés al museu ha de fer-se mitjançant el sistema de cita prèvia

La recent visita d'un inspector de sanitat a les instal·lacions municipals on estava establerta l'Oficina de Turisme de la vila, ha obligat el canvi d'ubicació de les persones que atenen aquest servei, ja que calia condicionar aquestes dependències per tal de poder ser utilitzades com a lloc de treball.

Davant el pressupost necessari per a poder condicionar les instal·lacions que fins aleshores ocupava l'Oficina i la realitat econòmica del Consistori d'Amàssera, s'ha optat per traslladar-la al primer pis de l'Ajuntament i a canviar el número de telèfon d'atenció al públic.

Amb aquesta decisió, també afecta el normal desenvolupament del Museu de l'Horta, tot i que aquest servei continua oferint-se mitjançant el sistema de cita prèvia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.