Educació

Les mares del col·legi de Montserrat aconseguixen un microbús per portar 36 xiquets al centre

Si la conselleria no es desdiu de la resolució, es faran activitats diverses per sufragar el transport fins a final de curs

Les mares del col·legi de Montserrat dels Alcalans, han aconseguit contractar un microbús per a poder portar des de dilluns que ve i fins al mes de març 36 xiquets al centre, després de la supressió de l'autobús escolar que traslladava 83 alumnes.

Les mares han aconseguit recaptar diners suficients amb diverses accions com la venda del calendari eròtic en què han posat i que van arribar a vendre al president de la Generalitat, Alberto Fabra, entre d'altres persones.

Segons ha explicat una de les mares, Yolanda Peiró, el pròxim 7 de gener alguns xiquets de Montserrat, fins a 36, podran apujar “per fi” a un microbús que han aconseguit sufragar amb la venda dels calendaris eròtics i altres accions portades a terme des del començament del curs.

La representant de les mares i pares de l'escola ha recalcat que la Conselleria d'Educació ha restablert el transport en altres localitats tot i que la distància del col·legi als domicilis és menor que en el seu cas.

Actualment, segons les mares, hi ha 83 xiquets d'entre tres i deu anys que precisen del transport escolar, tot i que han pogut reunir diners per a abonar els 3.100 euros al mes que els costa el microbús, en què s'apujaran 36 xiquets que han estat caminant des del principi de curs.

Per a pagar la resta del curs, les mares es plantegen altres accions com l'organització d'un partit de futbol amb veterans del València per a finals de gener o una desfilada de models amb persones conegudes i algun dissenyador que els preste roba per a febrer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.