Educació

Es demana a Alzira que el PP mantinga la ubicació de l'Escola d'Adults

El professorat i l'alumnat han manifestat el rebuig per la proposta de l'alcaldessa

Segons s'ha sabut a la vila, l'alcaldia havia anunciat la seua voluntat de canviar l'actual ubicació del Centre d'Adults per a cedir els locals a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.

Aquesta notícia, que en un principi s'originà com a una remor, ha pres força fins tal punt, que s'han celebrat reunions del professorat i de l'alumnat, on s'han manifestat a favor de continuar ocupant els locals des de fa dos anys.

Per als col·lectius implicats, la millor ubicació possible per a l'Escola d'Adults és l'actual, per diferents raons. Es tracta d'un edifici inaugurat fa poc més de 2 anys i, per aquesta raó, està preparat per a albergar aquest centre i la quantitat d'alumnes que cada any es matriculen.

Una altra raó és que també s'han invertit uns diners que, amb el trasllat, es perdrien. En quant a l'alternativa plantejada per l'equip de govern tampoc és la més adient per a albergar un centre educatiu.

L'equip de l'Escola d'Adults ha recordat que ja va patir durant 5 anys la provisionalitat de les instal·lacions del centre i tampoc estan disposats a tornar a passar pel mateix.

Des de Compromís per Alzira donen suport a la idea de l'Escola d'Adults de mantindre la ubicació actual. A més es dóna una altra circumstància i és la despesa econòmica que li suposaria a l'Ajuntament el trasllat de l'Escola d'Adults a La Parrilla: primer, acabar d'adequar l'edifici que, a simple vista, necessita una inversió important i, després, la despesa d'adequar la zona de l'Escola d'Adults a les necessitats d'una Oficina d'Atenció al Ciutadà. I també, caldria sumar la despesa realitzada en l'actual centre.

Per això, tal i com diu el portaveu del Grup Municipal Diego Gómez: “considerem més factible trobar un lloc per a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà i no duplicar despeses. Per aquesta raó, considerem que hi ha alternatives que es poden estudiar als voltants de l'Ajuntament, per exemple: el baix del carrer Sant Roc on està l'OMIC, el garatge de la part de darrere de l'Ajuntament on es podria ampliar l'oficina del PROP o el garatge de la Policia Local —ja que les dependències de la Policia Local es traslladaran a un nou edifici— (segons va prometre l'Alcaldessa). Però sempre des del consens de tots els grups municipals”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Societat

Gratallops marida vins i orgull per atraure turisme LGTBIQ+

Gratallops

El Pla de l’Estany s’omple de color en motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGBTI

banyoles

L’institut Deulofeu diu que les proves de 2n d’ESO són “innecessàries i injustes

figueres

La C-63 tindrà tres noves rotondes i passos de vianants

VIDRERES
Medi Ambient

Lleida insta l’Estat a protegir l’horta de les línies de Molt Alta Tensió

Lleida
societat

Els taxistes avisen de bloquejos a l’aeroport de Barcelona si no s’amplia el personal que gestiona les cues

El Prat de Llobregat

Projecte per millorar l’accés de les persones amb discapacitat intel·lectual als serveis de salut

girona

La FPdGi lamenta el rebuig institucional de l’Ajuntament de Girona

GIRONA
societat

Entrebancs per accedir al padró a tot Catalunya, sobretot a les grans ciutats

barcelona