Educació

Recta final de les obres del nou institut de Breda

El director dels serveis territorials d'Ensenyament va visitar les instal·lacions amb l'alcalde, Dídac Manresa

Les obres del nou institut de secundària de Breda són en la seva fase final, i ahir hi va fer una visita el director dels serveis territorials del Departament d'Ensenyament a Girona, Josep Polanco, acompanyat de l'alcalde de Breda, Dídac Manresa, la directora de l'institut Vescomtat de Cabrera d'Hostalric, Helena Herberg, i la cap d'estudis adjunta, Mònica Ruscalleda.

Polanco va verificar l'estat de les obres de muntatge i condicionament dels mòduls prefabricats i els terrenys que esdevindran el pati de l'institut. Un cop acabats, es procedirà a la urbanització del carrer Manel de Genovart per tenir els accessos en òptimes condicions i dotar al centre del mobiliari i els recursos necessaris per al bon desenvolupament de l'activitat educativa a partir del proper 12 de setembre, data de començament del nou curs escolar.

L'equipament consta de tres mòduls connectats per un passadís central. Polanco va remarcar la importància de la connexió entre els mòduls, a diferència d'altres centres que disposen de mòduls independents, destacant la sensació de conjunt que aporta aquest fet, ja que facilita l'organització del centre. La superfície total és de 577m². En destaquen les quatre aules de 60 m² per a cadascun dels quatre grups i dues aules de 45m² per a altres activitats, com informàtica, i desdoblaments de matèries escolars. La resta de la superfície es completa amb la sala de professors, els despatxos i altres serveis. El nou equipament està situat a la futura plaça de les Escoles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia