Societat

Activat el nivell 3 del pla Alfa a 17 municipis de l’Alt Urgell, la Noguera i el Pallars Jussà

Agents Rurals tanquen l’accés als espais naturals de la Baronia de Rialb, Montsec d’Ares i Montsec de Rúbies

Els Agents Rurals han activat el nivell 3 del pla Alfa per la situació de perill extrem d’incendis a 17 municipis de l’Alt Urgell, la Noguera i el Pallars Jussà. Per aquest motiu també s’ha tancat l’accés als espais naturals de la Baronia de Rialb, Montsec d’Ares i Montsec de Rúbies.

El Pla Alfa és el procediment operatiu que activen els Agents Rurals per definir les actuacions davant l’elevat risc d’incendis forestals.

En aquest sentit, els Agents Rurals també han activat el nivell 2 en la majoria de comarques catalanes. Només hi ha nivell 1 a Osona, la Garrotxa, el Pallars Sobirà, l’Alta Ribagorça i el Montsià. I el risc 0 a la Vall d’Aran, el Pla d’Urgell, la Cerdanya i el Ripollès. La resta, estan en nivell 2 i 3.

El Servei Meteorològic de Catalunya ha actualitzat l’avís de situació meteorològica de perill per onada de calor, que se situa en el nivell 6 de 6 a 25 comarques catalanes, sobretot de 12 a 18h de la tarda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia