Societat

Desmantellen un laboratori de droga instal·lat en una botiga de roba a Cunit

Els Mossos d'Esquadra han desmantellat un laboratori de droga instal·lat en un local dedicat a la venda de roba i complements de Cunit (Baix Penedès) i han detingut dues persones acusades d'un delicte de tràfic de drogues pel qual han ingressat ja a la presó.

Els detinguts, una dona que regentava la botiga i la seva parella sentimental, manipulaven cocaïna de roca i haixix, entre d'altres drogues, i comptaven amb instruments per mesurar i treballar amb aquestes substàncies, com balances de precisió i eines per tallar la droga, han informat els Mossos.

A la botiga de roba que servia de tapadora per al laboratori, i que feia setmanes que era tancada, els Mossos han localitzat també una pistola d'aire comprimit, així com 305 grams de cocaïna de roca i 351 grams d'haixix.

En un altre registre realitzat al domicili dels detinguts, la policia ha trobat una altra pistola similar, així com diferents objectes que podrien haver obtingut com a moneda de canvi de la venda de droga, i 365 grams d'haixix.

Els detinguts són Francisca V.L, de 54 anys i resident a Cunit, i la seva parella, Youssef K., també veí d'aquesta població i natural del Marroc.

En el moment de ser arrestats, tots dos portaven a sobre una quinzena de paperines d'una substància que podria ser cocaïna, una altra d'amfetamines, vuit telèfons mòbils i 500 euros en efectiu, així com diferents notes amb noms de locals d'oci nocturn.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.