Societat

Els Mossos desarticulen una xarxa de tràfic de cocaïna a Lleida amb 27 detencions

Policial

Els Mossos d'Esquadra han donat per tancat l'operatiu anomenat Revòlver contra el tràfic de substàncies estupefaents, de cocaïna concretament, a la ciutat de Lleida i que ha suposat la detenció de 27 persones. L'operatiu policial, que s'ha dividit en dues fases, s'ha desenvolupat des del maig de 2007 fins el passat divendres quan la policia va efectuar les darreres detencions.

D'aquesta manera, la policia ha donat per tancat el cas i per desmantellada tota l'organització que estava perfectament jerarquitzada i estructurada, segons han informat els Mossos d'Esquadra.

La investigació policial, que va començar a principis del mes de maig de 2007, s'ha dividit en dues fases. En la primera, que es va dur a terme a finals de desembre, els Mossos van detenir vuit persones i van intervenir 900 grams de cocaïna, 40.000 euros en metàl·lic, dues armes de foc amb munició i diversos estris per manipular les substàncies estupefaents. Segons la policia, d'aquesta manera, va quedar escapçat el grup principal que subministrava la droga als petits traficants, que després eren els encarregats de fer-la arribar al consumidor final. Cinc d'aquests detinguts van ingressar a la presó després de passar a disposició judicial.

Posteriorment, la policia va engegar la segona fase de l'operatiu que anava dirigida a identificar i detenir els petits traficants. Durant aquesta segona part del dispositiu, que ha durat dos mesos, els Mossos han detingut dinou persones com a presumptes distribuïdors finals de la droga. Cada un d'aquests detinguts ha anat quedant en llibertat el mateix dia de la seva detenció, un cop han prestat declaració a la comissaria corresponent, amb l'obligació de presentar-se davant del jutge quan siguin requerits, segons han informat els Mossos d'Esquadra.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

Deu anys apropant als ciutadans la recerca que es fa a la UB

BARCELONA

Fent perfums gota a gota

Tiana

Ajut d’1,7 milions d’euros per a la renovació de l’enllumenat públic

cassà de la selva
SOCIETat

Acampada al claustre de la UB per denunciar “el genocidi del poble palestí”

BARCELONA
infraestructures

Renfe planta al Govern a una reunió excusant-se en les eleccions

barcelona
Societat

Mor Pere Torrents, veí de Torrelles de Foix

URBANISME

El 80% dels edificis del Camp de Tarragona no han passat inspeccions

TARRAGONA

La prescripció d’activitat social en lloc de fàrmacs s'inicia al CAP Valldoreix

SANT CUGAT DEL VALLÈS
URBANISME

Amics de la Rambla es queixa de les mancances de manteniment

BARCELONA