Societat

Presó per a 2 guàrdies civils i un exinspector per facilitar el robatori de 400 kg de cocaïna

ZONA METROPOLITANA

El jutjat de primera instància i instrucció número 3 de Martorell ha ordenat la presó per a dos agents de la Guàrdia Civil i un exinspector en cap del Cos Nacional de Policia prejubilat imputats, indiciàriament, per facilitar el robatori de 400 quilos de cocaïna del Port de Barcelona.

Durant tot aquest dimecres i fins a les quatre de la matinada de dijous van declarar al jutjat set membres dels cossos i forces de seguretat de l'Estat imputats per haver permès suposadament aquest robatori, i dels delictes de prevaricació, suborn o associació il·lícita. La jutge va ordenar la presó incondicional per a tres dels imputats, una llibertat amb fiança i, per a la resta, llibertats provisionals sense fiança.

Als imputats se'ls relaciona amb el robatori de 400 quilograms de cocaïna d'un contenidor del Port de Barcelona el gener del 2005, i en concret la investigació interna de la Guàrdia Civil i de la Fiscalia els considera responsables de permetre el robatori de la droga per part d'una banda de lladres.

La Guàrdia Civil custodiava aquest contenidor, que en principi hauria vingut de Veneçuela i tindria més de 1.000 quilos de cocaïna camuflada en una càrrega de gambes congelades. Gràcies a una "informació privilegiada", una banda de 12 persones van entrar amb vehicles fins on hi havia el contenidor i el van forçar per emportar-se part de la cocaïna.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

Els primers pisos tutelats per a gent gran a Rialp, preparats per a rebre residents

Rialp
VILABLAREIX

La quarta Gala Benèfica Giroinfant recapta 34.100 euros

VILABLAREIX
SOCIETAT

Deu anys apropant als ciutadans la recerca que es fa a la UB

BARCELONA

Fent perfums gota a gota

Tiana

Ajut d’1,7 milions d’euros per a la renovació de l’enllumenat públic

cassà de la selva
SOCIETat

Acampada al claustre de la UB per denunciar “el genocidi del poble palestí”

BARCELONA
infraestructures

Renfe planta al Govern a una reunió excusant-se en les eleccions

barcelona
Societat

Mor Pere Torrents, veí de Torrelles de Foix

URBANISME

El 80% dels edificis del Camp de Tarragona no han passat inspeccions

TARRAGONA