Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Ambient variable

Aquest divendres a la tarda pot ploure de manera esporàdica a qualsevol punt del país, amb més probabilitat al sector occidental del Pirineu

El vent continua bufant amb força i baixa la temperatura

  • VÍDEO: Butlletí del Meteocat

Aquest divendres a la tarda el cel serà canviant i més fresc, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

L’ambient es manté inestable amb intervals de núvols que avancen d’oest a est. Pot ploure de manera esporàdica a qualsevol punt del país i de manera més continuada al Pirineu occidental i pot nevar a cotes mitjanes.

El vent continuarà bufant amb força a molts i això accentuarà la sensació de fred, en una jornada amb temperatures força més baixes que l’anterior. Tot i així, a punt de la costa els valors màxims poden superar els 20 ºC.

Dissabte es mantindrà l’episodi de vent i l’onatge. A més, podrà caure algun ruixat, sobretot al quadrant nord-occidental. La temperatura pujarà, però l’ambient serà fred a primera hora del dia.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.

Si sortiu a muntanya el cap de setmana, podeu consultar el pronòstic meteorològic Meteomuntanya .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]