Infraestructures i serveis

Infraestructures i serveis

Renfe reforça el servei d’autobús entre Reus i Sant Vicenç de Calders

A partir de dijous, s’amplia a la primera i darrera hora del dia per a millorar el pla de transport alternatiu pel tall ferroviari al sud

Renfe i el departament de Territori continuen fent ajustos al pla alternatiu pel tall ferroviari al sud causa de les obres del corredor mediterrani a Roda de Berà. A partir del 17 d’octubre, estableixen un servei complementari amb autobusos entre Reus i Sant Vicenç de Calders per als tres primers trens del matí sentit nord i els tres últims del dia en sentit sud. Els horaris de sortida des de Reus seran 5.30 h, 6.10 h i 7.55 h. Per la tornada de Sant Vicenç de Calders a la capital del Baix Camp s’han programat a les 19.00 h, 21.00 h i 22.00 h. Aquesta mesura estarà operativa de dilluns a divendres. Aquesta alternativa per carretera complementa l’opció ferroviària per als usuaris amb origen o destinació a Reus de la línia ferroviària R15, que durant el tall es desvia per la Plana-Picamoixons. L’operador ferroviari també ha incrementat el personal d’informació a l’estació de Reus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia