SOCIETAT
Cyril Vermuelen del Celler de Can Roca de Girona, Millor Sumiller de Catalunya 2025
Cyril Vermeulen del restaurant El Celler de Can Roca, ha estat el guanyador del concurs Millor Sommelier de Catalunya 2025 que organitza l’Associació Catalana de Sommelers (ACS). Anna Casabona de Juvé & Camps i Chus Brion (consultora), han estat la segona i tercera classificada.
Cyril Vermuelen és sommelier per l’Hotel Escola de Ter Duinen de Bruges (Bèlgica) i certificat per la Court of Masters Sommeliers de Londres. Des del 2016 forma part de l’equip del Celler de Can Roca com a maître sommelier.
Anna Casabona és sommelier i enòloga per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona; així com Diploma WSET4 i certificat per la Court of Masters Sommeliers de Londres. Sommelier i Wine Educator a Juvé & Camps Prime Brands ha estat segona finalista el 2024, 2023, 2022, 2019 i tercera finalista el 2018. Chus Brion, sommelier per l’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona, és assessora d’empreses del sector.